Servicii stomatologice de implantologie

Servicii stomatologice de implantologie

Servicii stomatologie de implantologie, implanturi și extracții dentare, rezecții aplicate.

Implantul dentar reprezintă un "șurub", de dimensiunea dinților naturali, realizat din titan - un metal 100% biocompatibil cu țesuturile umane. Implantul dentar va înlocui un dinte (sau mai mulți) care a fost pierdut în urma unei extracții sau a altor complicații.

După inserția unui implant dentar se va aștepta o perioada intre 3 și 6 luni denumită perioada de osteointegrare. În această perioada corpul uman va crea țesut osos nou, care se va depune în jurul filetelor implantului. După această perioadă de osteointegrare, se poate începe procedura de încărcare (realizarea coroanei dentare finale).

Operația de sinus lift sau ridicarea de sinus

Ridicarea de sinus reprezintă o manoperă chirurgicală realizată la nivelul maxilarului superior ce ajută la creșterea dimensiunii osoase pentru a putea amplasa un implant dentar.

Implant dentar Straumann

Implant dentar Straumann

Implanturile Straumann sunt realizate din materiale de înaltă calitate supuse continuu testelor de specificitate. Designul armonios se îmbină cu precizia în fabricarea acestora.

Implant dentar Paltop

Implant dentar Paltop

Implantul Paltop oferă posibilitatea realizării unor lucrări cu o estetică impecabilă și o afectare minimă a țesuturilor la locul implantării. Profilul concav al bontului protetic ajută la formarea unui țesut gingival dens la nivelul legăturii transgingivale scăzând vizibilitatea bontului.

Implant dentar MegaGen AnyRidge

Implant dentar MegaGen AnyRidge

Implanturile dentare oferă un suport pentru dinții artificiali, eliminând orice neplăceri provocate de aceștia. În plus, implanturile îmbunătățesc masticația și vorbirea. Acestea vă oferă o forță de masticație mai mare, conservarea dinților naturali rămași, confort sporit și estetică superioară.

Implanturi dentare

Implanturi dentare

Implantul dentar reprezintă un "șurub", de dimensiunea dinților naturali realizat din titan - un metal 100% biocompatibil cu țesuturile umane. Implantul dentar va înlocui un dinte (sau mai mulți) care a fost pierdut în urma unei extracții sau a altor complicații.

Prețuri servicii implantologie

Adiție osoasa + membra titan3000 LEI
Repoziționare nerv alveolar inferior / hemiarcada4000 LEI
Tehnica Khoury – prelevare bloc osos5000 LEI
Implant dentar MegaGen AnyRidge2500 LEI
Implant dentar Paltop2500 LEI
Implant dentar Straumann3500 LEI
Membrană Geistlich1500 LEI
Descoperire implant + capă de vindecare100 LEI
Membrană Cytoplast1000 LEI
Bio-Oss 0,5 g1000 LEI
Sinus lifting închis1500 LEI
Sinus lifting deschis2000 LEI
Cauterizare100 LEI

Programare consultație

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Loading...