Servicii stomatologice de cosmetică dentară

Servicii stomatologice de cosmetică dentară

Cosmetica dentară presupune o serie de tratamente stomatologice, având ca scop final o dantură superbă, sănătoasă si cu un aspect cat mai natural. Aceste tratamente sunt realizate cu ajutorul unor metode moderne prin care zâmbetul dumneavoastră poate fi îmbunătățit.

Cosmetica dentară este astăzi foarte apreciată și cerută de către pacienți, fiind tot mai accesibilă și tratând tot mai multe probleme dentare prin tehnicile moderne folosite în cabinetele stomatologice. Prin estetică dentară ar trebui să înțelegem toate acele proceduri care vizează obținerea unui zâmbet frumos, a unei danturi strălucitoare și armonizate ca aspect cu fizionomia pacientului.

Estetica dentară nu include doar tehnici de albire a dinților, ci și o serie de proceduri de restaurare a danturii ori de refacere a țesuturilor moi, astfel încât zâmbetul să capete un aspect natural și sănătos.

Nu există un standard aplicabil tuturor pacienților atunci când vine vorba despre “zâmbetul perfect”. Fiecare om este diferit și necesită un tratament stomatologic individualizat. Există astfel diferențe între dantura bărbaților și cea a femeilor, precum și între toți indivizii. Dinții trebuie să fie proporționali cu linia gingiei, cu buzele și cu fizionomia fetei fiecărui individ pentru a putea ajunge la un zâmbet frumos și natural.

La serviciile de cosmetică dentară puteți apela atunci când doriți să refaceți aspectul unui dinte sau al unei obturații (plombe), mai ales pe dinții frontali, când doriți să schimbați o obturație vizibilă sau pur și simplu când doriți să aveți dinții mai albi. Estetica dentară vă pune la dispozitie și tehnici moderne pentru a obține un zâmbet la fel de strălucitor ca cel al vedetelor, utilizând fațetele dentare.

Tot prin tehnici de estetică dentară pot fi reparați dinții ciobiți, pot fi refăcute spațiile interdentare mari, pot fi tratate petele de la nivelul dinților sau chiar refăcute liniile gingivale. De asemenea dacă doriți o bijuterie dentară, veți apela desigur tot la această specialitate stomatologică.

Serviciile de cosmetică dentară constau în:

  • Detartrajul supra și subgingival și periajul profesional;

  • Îndepărtarea petelor dentare prin microabraziune;

  • Odontoplastie cosmetică – refacerea unei obturații (plombe) deja existente, remodelarea unor părți din dinte în scopul obținerii unui efect estetic sporit;

  • Albirea dentară în cabinetul stomatologic;

  • Albirea dentară la domiciliu;

  • Fațetare dentară;

  • Chirurgia estetică a gingiilor;

  • Coroane dentare ceramice;

  • Refacerea protetică din porțelan dentar a dinților frontali distruși de carii sau fracturi;

  • Bijuterii dentare.

 

Albirea profesională a dinților

Albirea profesională a dinților

Albirea dinților reprezintă astăzi cel mai cerut tratament din cabinetul stomatologic privind estetica dentară. În ciuda zvonurilor care circulă printre pacienți, procedeele de albire a dinților nu sunt nocive pentru smalțul dentar și nu afectează în niciun fel sănătatea dinților.

Refacerea protetică a dinților

Refacerea protetică a dinților

Refacerea protetică a dinților include fațete dentare ceramice si de compozit, coroane total ceramice cu estetică excelenta și coroane pe suport de zirconiu cu rezistență crescută în timp.

Prețuri servicii cosmetică dentară

Albirea profesională a dinților (gutieră + pastă)1500 LEI

Programare consultație

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Loading...