Implant dentar MegaGen AnyRidge

Implant dentar MegaGen AnyRidge

Implanturile dentare oferă un suport pentru dinții artificiali, eliminând orice neplăceri provocate de aceștia. În plus, implanturile îmbunătățesc masticația și vorbirea. Acestea vă oferă o forță de masticație mai mare, conservarea dinților naturali rămași, confort sporit și estetică superioară.

Megagen este o firmă producătoare de implanturi dentare înființată în anul 2002 în Coreea de Sud și care din momentul apariției sale pe piața medicală, a devenit un lider mondial în inovarea lor. Produsele Megagen sunt disponibile în peste 100 de țări și sunt recunoscute pentru calitatea superioară și pentru rezultatele de lungă durată oferite pacienților.

Cu o experiență de peste 10 ani în implantare MegaGen, acestea prezintă un design ce respectă cele mai înalte standarde de calitate existente la ora actuală în implantologie; este confecționat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, cu o puritate superioară; prezintă o spiră ce menajează substratul osos - intervenția chirurgicală fiind, astfel, minim invazivă.

Implanturile MegaGen AnyRidge oferă soluții pentru înlocuirea oricărui dinte absent indiferent de calitatea osului existent. Acest tip de implant dentar permite optimizarea rezistenței în timp și a esteticii rezultatului obținut. Datorită caracteristicilor sale, inserarea implantului AnyRidge este unică, individualizată și necesită un număr redus de intervenții chirurgicale.

O altă caracteristică distinctă a implantului dentar MegaGen AnyRidge o constituie conexiunea hexagonală internă de tip con-în-con de 5º . Această conexiune asigură închiderea ermetică prin sudura la rece între elementele implantului dentar. Se elimină, astfel, riscul slăbirii șurubului intern și al disconfortului ulterior. Sudura la rece sigilează elementele componente ale implantului dentar față de microorganismele cavității orale, asigurând longevitatea implantului și sănătatea osului din jurul acestuia.

Implanturile dentare MegaGen AnyRidge pot fi folosite atât pentru înlocuirea unui singur dinte, cât și pentru cazurile complexe în care nu mai există dinți prezenți pe arcadă. Aveți posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de soluții protetice clasice și frezate computerizat cu rezultate atât estetice, cât și funcționale pe termen lung.

Ce reprezintă implantul dentar?

Implantul dentar este un dispozitiv medical implantat chirurgical la nivelul oaselor maxilare pentru a reface funcția masticatorie și cea fizionomică în zonele edentate. Implantul dentar reprezintă baza pe care se va construi viitoarea lucrare fie ea coroană, punte sau proteză totală.

Implantul dentar este alcătuit din:

 • Corpul implantului (șurubul): plasat în oasele maxilare, echivalentul rădăcinii dintelui natural. Cel mai adesea realizat din titan fiind un aliaj biocompatibil.

 • Capa de vindecare: aplicată în momentul intervenției chirurgicale, oferă protecție corpului până la osteointegrare.

 • Bontul de vindecare: aplicat pentru a conforma gingia sub o formă circulară oferind un aspect estetic cât mai asemănător cu a dintelui natural.

 • Bontul protetic: componenta de legătură dintre corp și viitoarea coroană ce va fi aplicată. Reprezintă prelungirea implantului la nivelul gingiei, poate avea diferite dimensiuni adaptându-se cu ușurință la necesitățile pacientului.

 • Coroana: piesa vizibilă în cavitatea bucală, reface morfologia și funcția masticatorie. Poate fi realizată din zirconiu, ceramică, metalo-ceramică.

Când este necesar implantul dentar?

Odată cu pierderea unei unități dentare cauzată de un accident sau o infecție la nivelul unui dinte, pot apărea complicații în rutina de zi cu zi a persoanei respective. Aceste complicații fiind reprezentate de pierdere osoasă în zona edentată, dificultăți de vorbire, modificarea tipului masticator producând discomfort în momentul alimentației.

Beneficiile implantului Megagen Anyridge

 • Datorită designului inovator oferă soluții ce sunt estetice, rapide și mai puțin invazive;

 • Comparativ cu alte firme producătoare, ale căror implanturi afectează o zonă mai mare de țesut osos prin utilizarea unor dispozitive cu un diametru mai mare într-un os cu o densitate slabă, Anyridge folosește o dimensiune standard a structurii implantului, dar cu diferite variații de profunzime ale spirelor pentru a acoperi toate densitățile osoase;

 • Prin modul de dispunere al spirelor implantului este facilitată o inserare mai ușoară ce previne necroza osoasă, asigură un spațiu necesar fluxului sangvin și oferă o suprafață mai mare de contact cu suportul osos, ajutând la osteointegrare;

 • Oferă o stabilitate secundară prin a doua sa suprafață numită Xpeed. Obținută printr-o tehnologie unică, incorporează în suprafața implantului ioni de calciu ce activează osteoblastele și accelerează osteointegrarea;

 • Sunt supuse unei verificări riguroase a calității pentru a evita prezența reziduurilor acide;

 • Nu sunt dependente de osul cortical pentru stabilitatea inițială și astfel scade stresul la nivelul osului pentru a preveni resorbția osoasă după implantare;

 • Prin protejarea osului cortical, s-a observat și o formă gingivală mult mai placută estetic;

 • Implanturile Megagen Anyridge au o rată crescută de succes de aproximativ 98%.

Pentru orice detalii și informații suplimentare despre implanturile MegaGen ne poți contacta oricând.

Programare consultație

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Loading...