Implant dentar MegaGen AnyRidge

Implant dentar MegaGen AnyRidge

Implanturile dentare oferă un suport pentru dinții artificiali, eliminând orice neplăceri provocate de aceștia. În plus, implanturile îmbunătățesc masticația și vorbirea. Acestea vă oferă o forță de masticație mai mare, conservarea dinților naturali rămași, confort sporit și estetică superioară.

Cu o experiență de peste 10 ani în implantare MegaGen, acestea prezintă un design ce respectă cele mai înalte standarde de calitate existente la ora actuală în implantologie; este confecționat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, cu o puritate superioară; prezintă o spiră ce menajează substratul osos - intervenția chirurgicală fiind, astfel, minim invazivă.

Implanturile MegaGen AnyRidge oferă soluții pentru înlocuirea oricărui dinte absent indiferent de calitatea osului existent. Acest tip de implant dentar permite optimizarea rezistenței în timp și a esteticii rezultatului obținut. Datorită caracteristicilor sale, inserarea implantului AnyRidge este unică, individualizată și necesită un număr redus de intervenții chirurgicale.

O altă caracteristică distinctă a implantului dentar MegaGen AnyRidge o constituie conexiunea hexagonală internă de tip con-în-con de 5º . Această conexiune asigură închiderea ermetică prin sudura la rece între elementele implantului dentar. Se elimină, astfel, riscul slăbirii șurubului intern și al disconfortului ulterior. Sudura la rece sigilează elementele componente ale implantului dentar față de microorganismele cavității orale, asigurând longevitatea implantului și sănătatea osului din jurul acestuia.

Implanturile dentare MegaGen AnyRidge pot fi folosite atât pentru înlocuirea unui singur dinte, cât și pentru cazurile complexe în care nu mai există dinți prezenți pe arcadă. Aveți posibilitatea de a alege dintr-o gamă largă de soluții protetice clasice și frezate computerizat cu rezultate atât estetice, cât și funcționale pe termen lung.

Pentru orice detalii și informații suplimentare despre implanturile MegaGen ne poți contacta oricând.

Programare consultație

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Loading...