Galerie foto cazuri

Galerie foto cu instantanee inainte, intermediare și după tratament, realizate cu acordul pacienților în cabinetul stomatologic CMI Dr. Todosi, București.


Cazul clinic 41:
Coroane total fizionomice E-Max

10 Octombrie 2018 • Coroane dentare metalo-ceramiceProtetică

Pacienta, in varsta de 33 de ani, s-a prezentat la cabinet cu o lucrare veche (inestetica) cu dorinta de a o schimba. Am decis impreuna cu pacienta si tehnicianul sa o schimbam cu coroane total fizionomice E-Max. Rezultatul a fost unul wow.

Coroane total fizionomice E-Max →


Cazul clinic 40:
Coroane si fatete E-Max

13 August 2018 • Coroane dentare metalo-ceramiceProtetică

Pacienta, in vârstă de 30 de ani, s-a prezentat la noi din motive estetice. Impreuna cu pacienta am optat pentru o protezare cu coroane si fatete E-Max.

Cazul a fost unul foarte dificil pentru ca am imbracat doar o parte din dinti. Am reusit sa obținem aceeasi forma si culoare cu cea a dintilor naturali, păstrând vitalitatea dintilor protezati, rezultatul fiind unul spectaculos.

Coroane si fatete E-Max →


Cazul clinic 39:
Coroane dentare E-Max

20 Septembrie 2017 • Coroane dentare metalo-ceramiceProtetică

Pacientul, în vârstă de 28 de ani, a dorit sa aiba un zâmbet perfect (de hollywood). Am optat pentru o protezare cu coroane dentare E-Max.

Cazul a fost extrem de dificil datorită edentației incisivilor laterali superiori, dar si a tremelor (strungăreața) din zona frontală. In final am obținut rezultatul mult dorit de pacient.

Coroane dentare E-Max →


Cazul clinic 38:
Coroană dentară E-Max

20 Septembrie 2017 • Coroane dentare metalo-ceramiceProtetică

Pacienta, în vârstă de 30 de ani, s-a prezentat în cabinet din motive estetice. Am optat pentru o protezare cu o coroană dentară E-Max.

Coroană dentară E-Max →


Cazul clinic 37:
Coroane dentare E-Max

18 Septembrie 2017 • Coroane dentare metalo-ceramiceProtetică

Pacienta, in varsta de 27, a dorit un zâmbet perfect -- obținut cu ajutorul coroanelor dentare E-Max.

Coroane dentare E-Max →


Cazul clinic 36:
Protezare fixa pe implanturi

25 Februarie 2017 • Implant dentarImplantologie

Pacientul, în vârstă de 67 de ani, s-a prezentat la cabinet din motive estetice și funcționale.

Împreună cu pacientul am optat pentru o protezare fixa pe implanturi. Reabilitarea a fost efectuată cu ajutorul unei lucrari fixe (12 elemente metalice-ceramice, 500 lei/element) stabilizat prin montarea pe 6 implanturi dentare (Megagen, preț 400 euro/implant).

Protezare fixa pe implanturi →


Cazul clinic 35:
Lucrare protetică fixă: 8 implanturi și protezare

3 Februarie 2016 • Implant dentarImplantologie

Pacientul, senior în vârstă de 75 ani, s-a prezentat în cabinet cu o edentație totală mandibulară. Pacientul a dorit să schimbe lucrarea mobilă (proteza) cu o lucrare protetică fixă. În urma planului de tratament, am stabilit inserarea a 8 implanturi și protezarea cu o lucrare metalo-ceramică fixă. Pacientul este cetățean italian și s-a lucrat contra cronometru.

Lucrare protetică fixă: 8 implanturi și protezare →


Cazul clinic 34:
Lucrare metalo-ceramică (design)

3 Februarie 2016 • Coroane dentare metalo-ceramiceProtetică

Pacienta (25 ani) s-a prezentat în cabinet din motive estetice și împreună am optat pentru o lucrare metalo-ceramică (design). La sfârșit am reușit să-i redăm zâmbetul mult dorit.

Lucrare metalo-ceramică (design) →


Cazul clinic 33:
Lucrare fixă din ceramică și coroane metalo-ceramice

17 Septembrie 2015 • Coroane dentare metalo-ceramiceProtetică

Pacienta, în vârstă de 27 de ani, s-a prezentat în cabinet din motive estetice. Cazul a fost o adevărată provocare întrucât pacienta avea un dinte lipsă în zona frontală superioară. Pacienta și-a dorit un zâmbet perfect și a optat pentru o lucrare fixă din ceramică pe zirconiu în zona frontala si coroane metalo-ceramice in zonele laterale. Cazul nu a fost deloc unul ușor deoarece spațiul în zona frontală era limitat - pentru o lucrare corectă atât functional cât și estetic a fost nevoie de o preparare foarte atentă a bonturilor protetice și de o amprentă perfectă.

Lucrare fixă din ceramică și coroane metalo-ceramice →


Cazul clinic 32:
Malocluzie și coroane metalo-ceramice

29 Mai 2015 • Coroane dentare metalo-ceramiceProtetică

Pacientul, în vârstă de 24 de ani, s-a prezentat din motive estetice, functionale și, mai ales, sociale. Cazul a prezentat dificultăți din cauza malocluziei (inchiderea incorectă a gurii) pacientului. Dupa înregistrarea cu arcul facial, împreuna cu tehnicianul am găsit soluția unei ocluzii corecte. În urma tratamentului protetic (coroane metalo-ceramice) am obținut rezultatul dorit de pacient.

Malocluzie și coroane metalo-ceramice →


Cazul clinic 31:
Punți fixe metalo-ceramice

14 Martie 2015 • Punți dentareProtetică

Pacientul, în vârstă de 51 de ani, s-a prezentat la cabinet din motive estetice și functionale, dar mai ales din cauza durerilor insuportabile ale dinților. După stabilirea planului de tratament, am hotărât împreună cu pacientul reconstrucția cu ajutorul a două lucrari fixe (punți) metalo-ceramice (D'sign), astfel refacându-se atat ocluzia (mușcătura) corecta, cât și aspectul fizionomic. Cazul a fost cu atât mai dificil, cu cât s-a lucrat “contra cronometru”, lucrarea fiind gata în doar 3 săptămâni.

Punți fixe metalo-ceramice →


Cazul clinic 30:
Protezare fixă cu lucrare metalo-ceramică

10 Februarie 2015 • Coroane dentare metalo-ceramiceProtetică

Pacienta, în vârstă de 81 de ani, s-a prezentat la cabinet cu probleme funcționale și estetice la maxilarul inferior. După efectuarea tratamentelor de canal și șlefuirea dinților, am optat pentru o protezare fixă (lucrare metalo-ceramică).

Protezare fixă cu lucrare metalo-ceramică →


Cazul clinic 29:
Coroană dentară fixă metalo-ceramică

23 Decembrie 2014 • Coroane dentare metalo-ceramiceProtetică

Pacientul, în vârstă de 37 de ani, s-a prezentat cu o lucrare efectuata în Spania (proteză scheletată superioară) și acuza probleme funcționale și estetice. Analizând cazul și ținând cont de dorința pacientului de a scăpa de lucrarea mobilă, am reușit o lucrare fixă metalo-ceramică, ceea ce a conferit pacientului o mai bună masticație, aspectul dorit și, implicit, o mai mare incredere in sine.

Coroană dentară fixă metalo-ceramică →


Cazul clinic 27:
Protezare dinți frontali cu lucrare ceramică

11 Noiembrie 2014 • Șlefuirea cu pragProtetică

Pacienta s-a prezentat din motive estetice, cu probleme în zona frontală superioară. De comun acord am stabilit protezarea dinților frontali superiori printr-o lucrare ceramica (D'sign). După ablația vechilor coroane, tratamentele endodontice, refacerea bonturilor cu pivoți din fibră de sticlă, înregistrare cu arcul facial (la tehnician) și șlefuirea dinților, am obținut rezultatul mult dorit din punct de vedere estetic și funcțional.

Protezare dinți frontali cu lucrare ceramică →


Cazul clinic 26:
Refacere tratamente și coroană metalo-ceramică

17 Septembrie 2014 • Coroane dentare metalo-ceramiceProtetică

Pacienta, în vârstă de 28 de ani, s-a prezentat din motive estetice, acuzand un miros neplăcut și sângerarea gingiilor. Am recurs la îndepărtarea vechii lucrări, refacerea tratamentelor de canal precum și a bonturilor protetice. Gingia prezenta o iritație cronică, dar prin adaptarea corectă a noii lucrări ceramice, aceasta și-a recăpătat aspectul natural. Fiind o zonă estetică importantă am apelat la o lucrare metalo-ceramica (Ivoclar D'sign).

Refacere tratamente și coroană metalo-ceramică →


Cazul clinic 25:
Edentație frontala

17 Septembrie 2014 • Punți dentareProtetică

Pacientul s-a prezentat în cabinet cu o edentație frontala. Am optat pentru o lucrare fixă de 3 elemente metalo-ceramice (Ivoclar D'sign, pret 600 RON / element)

Edentație frontala →


Cazul clinic 24:
Punte dentara din ceramică Vita pe structură metalică

17 Septembrie 2014 • Punți dentareProtetică

Pacientul s-a prezentat în cabinet din motive estetice, acuzând sângerarea spontană și la periaj a gingiilor. Am îndepărtat vechea lucrare, am refăcut tratamentele și bonturile protetice. Noua lucrare protetică este realizată din ceramică Vita pe structură metalică.

Punte dentara din ceramică Vita pe structură metalică →


Cazul clinic 22:
Albirea profesională a dinților

17 Septembrie 2014 • Albirea profesională a dinților (gutieră + pastă)Cosmetică dentară

Albirea profesională a dinților →


Cazul clinic 21:
Proteza scheletata superioara pe telescoape si inferioara pe cap

17 Septembrie 2014 • Proteze scheletate cu sisteme speciale de prindereProtetică

Proteza scheletata superioara pe telescoape si inferioara pe cap →


Cazul clinic 20:
Proteza scheletata superioara pe telescoape si cu 2 crosete ACKE

17 Septembrie 2014 • Proteze scheletate cu sisteme speciale de prindereProtetică

Proteza scheletata superioara pe telescoape si cu 2 crosete ACKE →


Cazul clinic 19:
Punte dentară metalo-ceramică

27 August 2014 • Punți dentareProtetică

Pacienta s-a prezentat în cabinet din motive estetice și funcționale, acuzând sângerări gingivale și un miros neplacut. Am îndepărtat vechea lucrare, am refăcut tratamentele de canal, bonturile protetice și am slefuit bonturile cu prag.

Punte dentară metalo-ceramică →


Cazul clinic 18:
Edentație totală bimaxilară

20 August 2014 • Implant dentarImplantologie

Pacientul s-a prezentat în cabinet cu o edentație totală bimaxilară. Au fost inserate 8 implanturi la maxilar și 8 implanturi la mandibulă. După perioada de osteointegrare au fost făcute două punți totale metalo-ceramice (ceramica Ivoclar D'sign).

Edentație totală bimaxilară →


Cazul clinic 17:
Implanturi și punte fixă metalo-ceramică

18 August 2014 • Implant dentarImplantologie

Pacienta s-a prezentat atât din motive estetice, dar mai ales funcționale. Întrucât pacienta a refuzat categoric varianta protezei mobilizabile, variantă propusă de mai mulți medici care o consultaseră anterior, am hotărât să alegem varianta inserării a 8 implanturi dentare (Alpha-Bio). După perioada de osteointegrare am protezat cu o punte fixă metalo-ceramică (Ivoclar D'sign).

Implanturi și punte fixă metalo-ceramică →


Cazul clinic 16:
Punte metalo-ceramică superior și scheletată inferior

14 Iulie 2014 • Punți dentareProtetică

Pacienta s-a prezentat din motive functionale și estetice in cabinet, acuzând dureri la mai mulți dinți. Superior am realizat o lucrare metalo-ceramică fixă (ceramică Vita), iar inferior o lucrare scheletată cu sisteme speciale de prindere.

Punte metalo-ceramică superior și scheletată inferior →


Cazul clinic 14:
Protezare cu punte fixă metalo-ceramică

8 Octombrie 2013 • Punți dentareProtetică

Pacientul, în varsta de 35 de ani, s-a prezentat în cabinet cu serioase probleme estetice și funcționale. A fost nevoie de un plan de tratament complex, tratamente de canal, extracții, refacere de bonturi, șlefuire cu prag a bonturilor. Am protezat cu o punte fixa metalo-ceramica (Ivoclar D'sign).

Protezare cu punte fixă metalo-ceramică →


Cazul clinic 13:
Implanturi Alpha Bio și punte pe suport de Zirconiu

6 Septembrie 2013 • Implant dentarImplantologie

Pacienta prezenta o edentație superioară totală. Am inserat 6 implanturi (Alpha Bio), am așteptat 6 luni pentru osteointegrare și am realizat o lucrare fixă din ceramică pe suport de Zirconiu.

Implanturi Alpha Bio și punte pe suport de Zirconiu →


Cazul clinic 12:
Albirea profesională a dinților

12 Iulie 2013 • Albirea profesională a dinților (gutieră + pastă)Cosmetică dentară

Tânăra pacientă s-a prezentat din motive estetice. În urma tratamentului de albire cu lampă (folosind Opalescence Boost), am obținut un rezultat spectaculos.

Albirea profesională a dinților →


Cazul clinic 11:
Punte dentară fixă de Zirconiu

12 Ianuarie 2013 • Punți dentareProtetică

Pacientul s-a prezentat cu o edentație de lateral superior și multiple leziuni carioase în zona frontală. Am efectuat tratamentele de canal și am protezat tot grupul frontal superior printr-o punte fixa de Zirconiu.

Punte dentară fixă de Zirconiu →


Cazul clinic 10:
Coroane dentare metalo-ceramice

12 Decembrie 2012 • Coroane dentare metalo-ceramiceProtetică

Pacienta s-a prezentat în cabinet din motive estetice. Am hotărât refacerea celor 4 incisivi superiori cu ajutorul a 4 coroane de acoperire metalo-ceramice (pentru o mai bună estetică), iar părțile laterale prin 2 lucrări fixe metalo-ceramice. Toate lucrările au fost realizate din ceramică Vita.

Coroane dentare metalo-ceramice →


Cazul clinic 9:
Reconstituiri obturații compozit

12 Decembrie 2012 • Reconstituiri obturații compozitOdontoterapie

Reconstituiri obturații compozit →


Cazul clinic 6:
Reconstituire extemporanee pivot fibră de sticlă

12 Decembrie 2012 • Reconstituire extemporanee, pivot fibră de sticlăProtetică

Reconstituire extemporanee pivot fibră de sticlă →


Cazul clinic 5:
Punte metalo-ceramică Vita

12 Decembrie 2012 • Punți dentareProtetică

Pacientul, în varsta de 35 de ani, s-a prezentat în cabinet din motive estetice, dar și funcționale. Am optat pentru o punte totală metalo-ceramică (Vita, preț 450 RON / element).

Punte metalo-ceramică Vita →


Cazul clinic 4:
Coroane dentare metalo-ceramice Vita

12 Decembrie 2012 • Coroane dentare metalo-ceramiceProtetică

Pacientul s-a prezentat la cabinet din motive estetice. Vechea lucrare acrilică a fost îndepărtată, refacute tratamentele de canal cât și bonturile protetice. Pentru un mai bun aspect fizionomic am optat pentru o protezare individuală a dinților prin coroane de acoperire metalo-ceramice (ceramică Vita 450 RON / element).

Coroane dentare metalo-ceramice Vita →


Cazul clinic 3:
Coroane dentare individuale metalo-ceramice

12 Decembrie 2012 • Coroane dentare metalo-ceramiceProtetică

Pacientul s-a prezentat în cabinet cu o lucrare prost adaptată și dinții cariați. Am refăcut tratamentele endodontice precum și bonturile protetice (pivoți metalici). Noua lucrare este din coroane individuale metalo-ceramice (ceramică Vita).

Coroane dentare individuale metalo-ceramice →


Cazul clinic 2:
Reconstituiri obturații compozit

11 August 2011 • Reconstituiri obturații compozitOdontoterapie

Pacienta s-a prezentat în cabinet cu multiple leziuni carioase in zona frontală. Am îndepărtat obturațiile vechi și partea de țesut cariat și am aplicat obturații cu compozit GC Genial de ultima generație care ne-a asigurat estetica perfecta.

Reconstituiri obturații compozit →


Cazul clinic 1:
Punți totale superioare și inferioare

3 August 2011 • Punți dentareProtetică

Pacienta s-a prezentat în cabinet din motive funcționale, dar și estetice. S-a decis tratamentul prin protezare cu doua punți totale. Superior am optat pentru o punte totală de tip Weisser (preț redus 350 RON / element). Inferior am optat pentru o punte totală metalo-ceramica (ceramică Vita, preț 450 RON / element). Pozele au fost efectuate la 1 an după cimentarea provizorie a lucrărilor, când pacienta s-a prezentat pentru cimentarea definitivă.

Punți totale superioare și inferioare →

Alături de colaboratorii mei și o echipa profesionistă de tehnicieni orice zâmbet poate fi recâștigat. Și, odată cu el, încrederea în sine.

Despre noi

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Contactează-ne!