Cazul clinic 36:
Protezare fixa pe implanturi

25 Februarie 2017 • Implant dentarImplantologie

Pacientul, în vârstă de 67 de ani, s-a prezentat la cabinet din motive estetice și funcționale.

Împreună cu pacientul am optat pentru o protezare fixa pe implanturi. Reabilitarea a fost efectuată cu ajutorul unei lucrari fixe (12 elemente metalice-ceramice, 500 lei/element) stabilizat prin montarea pe 6 implanturi dentare (Megagen, preț 400 euro/implant).


Protezare fixa pe implanturi

Implantul dentar reprezintă un "șurub", de dimensiunea dinților naturali realizat din titan - un metal 100% biocompatibil cu țesuturile umane. Implantul dentar va înlocui un dinte (sau mai mulți) care a fost pierdut în urma unei extracții sau a altor complicații.

Dacă ai o problemă sau nelămurire despre implanturi dentare te rugăm sa ne contactezi pentru a stabili o consultație, un plan de tratament sau alte detalii suplimentare.

Pentru servicii stomatologice similare în categoria Implantologie consulta lista completa de servicii de stomatologie. Pentru costuri si preturi implanturi dentare, consulta lista completa de preturi si servicii de implantologie.


Implant dentarCazuri →

Alături de colaboratorii mei și o echipa profesionistă de tehnicieni orice zâmbet poate fi recâștigat. Și, odată cu el, încrederea în sine.

Despre noi

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Contactează-ne!