Cazul clinic 35:
Lucrare protetică fixă: 8 implanturi și protezare

3 Februarie 2016 • Implant dentarImplantologie

Pacientul, senior în vârstă de 75 ani, s-a prezentat în cabinet cu o edentație totală mandibulară. Pacientul a dorit să schimbe lucrarea mobilă (proteza) cu o lucrare protetică fixă. În urma planului de tratament, am stabilit inserarea a 8 implanturi și protezarea cu o lucrare metalo-ceramică fixă. Pacientul este cetățean italian și s-a lucrat contra cronometru.


Lucrare protetică fixă: 8 implanturi și protezare

Implantul dentar reprezintă un "șurub", de dimensiunea dinților naturali realizat din titan - un metal 100% biocompatibil cu țesuturile umane. Implantul dentar va înlocui un dinte (sau mai mulți) care a fost pierdut în urma unei extracții sau a altor complicații.

Dacă ai o problemă sau nelămurire despre implanturi dentare te rugăm sa ne contactezi pentru a stabili o consultație, un plan de tratament sau alte detalii suplimentare.

Pentru servicii stomatologice similare în categoria Implantologie consulta lista completa de servicii de stomatologie. Pentru costuri si preturi implanturi dentare, consulta lista completa de preturi si servicii de implantologie.


Implant dentarCazuri →

Alături de colaboratorii mei și o echipa profesionistă de tehnicieni orice zâmbet poate fi recâștigat. Și, odată cu el, încrederea în sine.

Despre noi

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Contactează-ne!