Cazul clinic 18:
Edentație totală bimaxilară

20 August 2014 • Implant dentarImplantologie

Pacientul s-a prezentat în cabinet cu o edentație totală bimaxilară. Au fost inserate 8 implanturi la maxilar și 8 implanturi la mandibulă. După perioada de osteointegrare au fost făcute două punți totale metalo-ceramice (ceramica Ivoclar D'sign).


Edentație totală bimaxilară

Implantul dentar reprezintă un "șurub", de dimensiunea dinților naturali realizat din titan - un metal 100% biocompatibil cu țesuturile umane. Implantul dentar va înlocui un dinte (sau mai mulți) care a fost pierdut în urma unei extracții sau a altor complicații.

Dacă ai o problemă sau nelămurire despre implanturi dentare te rugăm sa ne contactezi pentru a stabili o consultație, un plan de tratament sau alte detalii suplimentare.

Pentru servicii stomatologice similare în categoria Implantologie consulta lista completa de servicii de stomatologie. Pentru costuri si preturi implanturi dentare, consulta lista completa de preturi si servicii de implantologie.


Implant dentarCazuri →

Alături de colaboratorii mei și o echipa profesionistă de tehnicieni orice zâmbet poate fi recâștigat. Și, odată cu el, încrederea în sine.

Despre noi

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Contactează-ne!