Servicii stomatologie Dr. Todosi

Servicii de profilaxie, implantologie și chirurgie dentară, odontologie și paradontologie, protetică și cosmetică dentară oferite de Dr. Todosi.

Cu respect, răbdare și înțelegere, alături de colaboratorii mei, vă oferim un plan de tratament personalizat. Vă putem oferi soluții pentru: profilaxie, odontoterapie, endodonție, protetică, chirurgie, implantologie, parodontologie, pedodonție și cosmetică dentară.

Profilaxie

Profilaxie

Mai bine prevenim, decât să tratăm: servicii stomatologice de profilaxie, îndrumări privind igiena orala, controlul plăcii bacteriene, detartraj cu ultra sunete, periaj profesional,...

Pedodonție

Pedodonție

Stomatologia pediatrică este ramura care se ocupă de dinții temporari și definitivi ai copiilor. Pentru a avea o dantură frumoasă și sănătoasî toata viața, aceasta trebuie îngrijită și...

Cosmetică dentară

Cosmetică dentară

Cosmetica dentară presupune o serie de tratamente stomatologice, având ca scop final o dantură superbă, sănătoasă si cu un aspect cat mai natural. Aceste tratamente sunt realizate cu...

Implantologie

Implantologie

Servicii stomatologie de implantologie, implanturi și extracții dentare, rezecții aplicate.

Odontoterapie

Odontoterapie

Servicii și tratamente de odontoterapie prin tratamentul complet și complex al cariilor, obturațiilor, hipersensibilității cu tehnici moderne și materiale de sigilare neiritante.

Paradontologie

Paradontologie

Servicii stomatologice de paradontologie: profilaxia afecțiunilor gingivale, tratamentul gingivitelor, parodontopatiilor și echilibrare ocluzală a dinților parodontotici.

Protetică

Protetică

Servicii și tratamente de protetică: coroane și punți dentare din materiale nobile sau seminobile, ceramică dentară și fațetări ceramice sau compozite, proteze mobile sau mobilizabile,...

Chirurgie

Chirurgie

Servicii de chirurgie dentara prin extractii, rezecții, incizii etc...

Endodonție

Endodonție

Endodonția este ramura stomatologiei ce se ocupă cu tratamentul infecÈ›iilor pulpei dentare È™i a complicaÈ›iilor acestora.

Alături de colaboratorii mei și o echipa profesionistă de tehnicieni orice zâmbet poate fi recâștigat. Și, odată cu el, încrederea în sine.

Despre noi

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Contactează-ne!