Implant dentar Straumann

Implant dentar Straumann

Implanturile Straumann sunt realizate din materiale de înaltă calitate supuse continuu testelor de specificitate. Designul armonios se îmbină cu precizia în fabricarea acestora.

Compania Straumann are o istorie bogată bazată pe inovație pe o perioadă întinsă de 65 de ani. Această companie își are rădăcinile în valorile elvețiene axându-se pe calitate superioară, oferind încredere pacienților și medicilor de pretutindeni. Implanturile Straumann sunt considerate de către medicii dentiști ca fiind o marcă recunoscută premium, produsele lor putând fi accesate aproape peste tot în lume.

De ce să alegem implantul Straumann?

  • Siguranță: implanturile Straumann sunt realizate din materiale de înaltă calitate supuse continuu testelor de specificitate. Designul armonios se îmbină cu precizia în fabricarea acestora.

  • Documentare continuă a succeselor clinice

  • Estetică îmbunătățită: datorită calității materialelor utilizate, nu se observă diferența dintre dinții naturali și cei protezați pe implanturi. Prin designul folosit în producția acestor tipuri de implanturi dentare, pot reface funția uneia sau mai multor unități dentare fară a afecta dinții adiacenți breșei edentate.

  • Forma acestor dispozitive a fost special concepută pentru a veni în sprijinul celor mai complicate cazuri și de a oferi cele mai bune rezultate. Implanturile Straumann au maximum de stabilitate și prezintă suport crescut chiar și în zonele cu densitate osoasă scazută.

  • Integrare ușoară: datorită purității suprafeței și modului în care aceasta a fost pregătită, implantul fuzionează cu ușurință cu osul în care a fost implantat.

  • Fiabilitate: implanturile Straumann au fost proiectate să reziste pe o perioadă cât mai îndelungată, succesul lor depinzând atât de modul în care pacientul își desfășoară stilul de viață, cât și de modul în care sunt îngirjite acestea.

Pentru mai multe detalii despre ce reprezintă implantul dentar, nu ezitați să ne contactați!

Programare consultație

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Loading...