Implant dentar Paltop

Implant dentar Paltop

Implantul Paltop oferă posibilitatea realizării unor lucrări cu o estetică impecabilă și o afectare minimă a țesuturilor la locul implantării. Profilul concav al bontului protetic ajută la formarea unui țesut gingival dens la nivelul legăturii transgingivale scăzând vizibilitatea bontului.

 

Paltop este un producător premium de implanturi dentare și produse medicale cu o vechime pe piață de zeci de ani. Reprezintă unul dintre cei mai mari producători de produse medicale dentare din America.

De ce implantul Paltop?

  • Estetică îmbunătățită: prin designul componentelor sale, implantul Paltop oferă posibilitatea realizării unor lucrări cu o estetică impecabilă și o afectare minimă a țesuturilor la locul implantării. Profilul concav al bontului protetic ajută la formarea unui țesut gingival dens la nivelul legăturii transgingivale scăzând vizibilitatea bontului.

  • Oferă posibilitatea integrării tratamentelor digitale și creșterea acurateții tratamentelor medicale

  • Reduce riscul resorbției osoase prin materialul din care sunt realizate, prin puritatea și sterilitatea pe care o prezintă. Titanul fiind un material biocompatibil, scade riscul de respingere al organismului.

  • Prezintă microretenții: reduc presiunea de la nivelul corticalei osoase și măresc suprafața de contact cu osul

  • Restaurare imediată: în unele cazuri stabilite împreună cu medicul dentist, implanturile Paltop permit încărcarea imediată a implanturilor cu lucrări protetice, ajungând mai repede la estetica dorită.

  • Ușurință de manevrare a trusei de implant de către medicul dentist

Pentru mai multe detalii despre ce reprezintă implantul dentar, nu ezitați să ne contactați!

Programare consultație

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Loading...