Pedodonție

Servicii de pedodonție, stomatologie pediatrică

Stomatologia pediatrică este ramura care se ocupă de dinții temporari și definitivi ai copiilor. Pentru a avea o dantură frumoasă și sănătoasî toata viața, aceasta trebuie îngrijită și supravegheată încă din primii ani.

Copii trebuie aduși în mod regulat la dentist, de la erupția primilor dinți până la schimbarea definitivă și completă a dentiției temporare, pentru a se putea acționa preventiv împotriva oricărei afecțiuni: carii, anomalii dento-gingivale, afecțiuni gingivale etc.

Un rol important în educarea sănătății orale a copilului, revine în cea mai mare măsură parintilor, deoarece igiena efectuată regulat și conștiincios acasă, îi va crea deprinderi sănătoase toata viața.

Este esențială câștigarea încrederii micuților de la bun început. Printr-o atmosferă prietenoasă și plăcută, și prin stimulare (concursuri, premii, diplome etc.), până și cei mai mici dintre pacienți ne vizitează cu placere.


Stomatologia pediatrică

Stomatologia pediatrică

Este esențială câștigarea încrederii micuților de la bun început.

Lista completa de servicii stomatologice de pedodonție

  • Sigilare șanțuri, fosete

  • Obturații dinți temporari

  • Extracție dinți temporari

  • Tratament endodontic dinte temporar


Prețuri servicii de pedodonție

ServiciuPreț
Sigilare șanțuri, fosete200 LEI
Obturații dinți temporari150 LEI
Extracție dinți temporari100 LEI
Tratament endodontic dinte temporar200 LEI

Pentru detalii privind serviciile asociate și prețurile practicate consulta lista de prețuri pentru servicii de pedodonție sau consulta lista completa de servicii de stomatologie.

Daca ai nevoie sau nelămuriri privind serviciile de pedodonție oferite de Dr. Todosi te rugam sa ne contactezi pentru a stabili o consultație, un plan de tratament sau alte informații suplimentare.


Alături de colaboratorii mei și o echipa profesionistă de tehnicieni orice zâmbet poate fi recâștigat. Și, odată cu el, încrederea în sine.

Despre noi

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Contactează-ne!