Cazul clinic 9:
Reconstituiri obturații compozit

12 Decembrie 2012 • Reconstituiri obturații compozitOdontoterapie


Reconstituiri obturații compozit

Cariile reprezintă una dintre cele mai comune cauze pentru care un pacient se prezintă în cabinetul stomatologului. Tratamentul cariilor - plombele sau obturațiile – se realizează în funcție de localizarea și extinderea acestora, dar și de dorințele pacientului. Materialele compozite sunt de ultimă generație și sunt folosite pentru reconstituirile dentare fizionomice, astfel încât aceste materiale imită culoarea, transparența și structura dintelui, pentru ca “reparațiile” să nu fie vizibile.

Dacă ai o problemă sau nelămurire despre reconstituiri obturaè›ii compozit te rugăm sa ne contactezi pentru a stabili o consultație, un plan de tratament sau alte detalii suplimentare.

Pentru servicii stomatologice similare în categoria Odontoterapie consulta lista completa de servicii de stomatologie. Pentru costuri si preturi reconstituiri obturaè›ii compozit, consulta lista completa de preturi si servicii de odontoterapie.


Reconstituiri obturații compozitCazuri →

Alături de colaboratorii mei și o echipa profesionistă de tehnicieni orice zâmbet poate fi recâștigat. Și, odată cu el, încrederea în sine.

Despre noi

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Contactează-ne!