Cazul clinic 1:
Punți totale superioare și inferioare

3 August 2011 • Punți dentareProtetică

Pacienta s-a prezentat în cabinet din motive funcționale, dar și estetice. S-a decis tratamentul prin protezare cu doua punți totale. Superior am optat pentru o punte totală de tip Weisser (preț redus 350 RON / element). Inferior am optat pentru o punte totală metalo-ceramica (ceramică Vita, preț 450 RON / element). Pozele au fost efectuate la 1 an după cimentarea provizorie a lucrărilor, când pacienta s-a prezentat pentru cimentarea definitivă.


Punți totale superioare și inferioare

Punțile dentare reprezintă acele lucrări protetice menite să înlocuiască unul sau mai mulți dinți lipsă. Punțile dentare pot fi “sprijinite”pe dinții naturali sau pe implanturi dentare și pot fi realizate din porțelan pe mai multe tipuri de suporturi (Remanium Cr-Ni; Aur Paladiu Au-Pd; Aur Platinat Au-Pt; Zirconiu Zr), precum și în întregime din porțelan (ceramică) sau bazate pe rășini, astfel încât să se obțină cele mai bune rezultate pentru pacient.

Dacă ai o problemă sau nelămurire despre punți dentare te rugăm sa ne contactezi pentru a stabili o consultație, un plan de tratament sau alte detalii suplimentare.

Pentru servicii stomatologice similare în categoria Protetică consulta lista completa de servicii de stomatologie. Pentru costuri si preturi punți dentare, consulta lista completa de preturi si servicii de protetică.


Punți dentareCazuri →

Alături de colaboratorii mei și o echipa profesionistă de tehnicieni orice zâmbet poate fi recâștigat. Și, odată cu el, încrederea în sine.

Despre noi

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Contactează-ne!