Cazul clinic 16:
Punte metalo-ceramică superior și scheletată inferior

14 Iulie 2014 • Punți dentareProtetică

Pacienta s-a prezentat din motive functionale și estetice in cabinet, acuzând dureri la mai mulți dinți. Superior am realizat o lucrare metalo-ceramică fixă (ceramică Vita), iar inferior o lucrare scheletată cu sisteme speciale de prindere.


Punte metalo-ceramică superior și scheletată inferior

Punțile dentare reprezintă acele lucrări protetice menite să înlocuiască unul sau mai mulți dinți lipsă. Punțile dentare pot fi “sprijinite”pe dinții naturali sau pe implanturi dentare și pot fi realizate din porțelan pe mai multe tipuri de suporturi (Remanium Cr-Ni; Aur Paladiu Au-Pd; Aur Platinat Au-Pt; Zirconiu Zr), precum și în întregime din porțelan (ceramică) sau bazate pe rășini, astfel încât să se obțină cele mai bune rezultate pentru pacient.

Dacă ai o problemă sau nelămurire despre punè›i dentare te rugăm sa ne contactezi pentru a stabili o consultație, un plan de tratament sau alte detalii suplimentare.

Pentru servicii stomatologice similare în categoria Protetică consulta lista completa de servicii de stomatologie. Pentru costuri si preturi punè›i dentare, consulta lista completa de preturi si servicii de proteticäƒ.


Punți dentareCazuri →

Alături de colaboratorii mei și o echipa profesionistă de tehnicieni orice zâmbet poate fi recâștigat. Și, odată cu el, încrederea în sine.

Despre noi

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Contactează-ne!