Cazul clinic 14:
Protezare cu punte fixă metalo-ceramică

8 Octombrie 2013 • Punți dentareProtetică

Pacientul, în varsta de 35 de ani, s-a prezentat în cabinet cu serioase probleme estetice și funcționale. A fost nevoie de un plan de tratament complex, tratamente de canal, extracții, refacere de bonturi, șlefuire cu prag a bonturilor. Am protezat cu o punte fixa metalo-ceramica (Ivoclar D'sign).


Protezare cu punte fixă metalo-ceramică

Punțile dentare reprezintă acele lucrări protetice menite să înlocuiască unul sau mai mulți dinți lipsă. Punțile dentare pot fi “sprijinite”pe dinții naturali sau pe implanturi dentare și pot fi realizate din porțelan pe mai multe tipuri de suporturi (Remanium Cr-Ni; Aur Paladiu Au-Pd; Aur Platinat Au-Pt; Zirconiu Zr), precum și în întregime din porțelan (ceramică) sau bazate pe rășini, astfel încât să se obțină cele mai bune rezultate pentru pacient.

Dacă ai o problemă sau nelămurire despre punți dentare te rugăm sa ne contactezi pentru a stabili o consultație, un plan de tratament sau alte detalii suplimentare.

Pentru servicii stomatologice similare în categoria Protetică consulta lista completa de servicii de stomatologie. Pentru costuri si preturi punți dentare, consulta lista completa de preturi si servicii de protetică.


Punți dentareCazuri →

Alături de colaboratorii mei și o echipa profesionistă de tehnicieni orice zâmbet poate fi recâștigat. Și, odată cu el, încrederea în sine.

Despre noi

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Contactează-ne!