Cazul clinic 12:
Albirea profesională a dinților

12 Iulie 2013 • Albirea profesională a dinților (gutieră + pastă)Cosmetică dentară

Tânăra pacientă s-a prezentat din motive estetice. În urma tratamentului de albire cu lampă (folosind Opalescence Boost), am obținut un rezultat spectaculos.


Albire profesională a dinților cu lampă Opalescence Boost

Albirea dinților reprezintă astăzi cel mai cerut tratament din cabinetul stomatologic privind estetica dentară. În ciuda zvonurilor care circulă printre pacienți, procedeele de albire a dinților nu sunt nocive pentru smalțul dentar și nu afectează în niciun fel sănătatea dinților.

Dacă ai o problemă sau nelămurire despre albirea profesionaläƒ a dinè›ilor (gutieräƒ + pastäƒ) te rugăm sa ne contactezi pentru a stabili o consultație, un plan de tratament sau alte detalii suplimentare.

Pentru servicii stomatologice similare în categoria Cosmetică dentară consulta lista completa de servicii de stomatologie. Pentru costuri si preturi albirea profesionaläƒ a dinè›ilor (gutieräƒ + pastäƒ), consulta lista completa de preturi si servicii de cosmeticäƒ dentaräƒ.


Albirea profesională a dinților (gutieră + pastă)Cazuri →

Alături de colaboratorii mei și o echipa profesionistă de tehnicieni orice zâmbet poate fi recâștigat. Și, odată cu el, încrederea în sine.

Despre noi

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Contactează-ne!