Cazul clinic 26:
Refacere tratamente și coroană metalo-ceramică

17 Septembrie 2014 • Coroane dentare metalo-ceramiceProtetică

Pacienta, în vârstă de 28 de ani, s-a prezentat din motive estetice, acuzand un miros neplăcut și sângerarea gingiilor. Am recurs la îndepărtarea vechii lucrări, refacerea tratamentelor de canal precum și a bonturilor protetice. Gingia prezenta o iritație cronică, dar prin adaptarea corectă a noii lucrări ceramice, aceasta și-a recăpătat aspectul natural. Fiind o zonă estetică importantă am apelat la o lucrare metalo-ceramica (Ivoclar D'sign).


Refacere tratamente și coroană metalo-ceramică

Coroanele dentare au scopul de a readuce la forma naturală și la starea de normală funcționare, un dinte deteriorat.

Dacă ai o problemă sau nelămurire despre coroane dentare metalo-ceramice te rugăm sa ne contactezi pentru a stabili o consultație, un plan de tratament sau alte detalii suplimentare.

Pentru servicii stomatologice similare în categoria Protetică consulta lista completa de servicii de stomatologie. Pentru costuri si preturi coroane dentare metalo-ceramice, consulta lista completa de preturi si servicii de proteticäƒ.


Coroane dentare metalo-ceramiceCazuri →

Alături de colaboratorii mei și o echipa profesionistă de tehnicieni orice zâmbet poate fi recâștigat. Și, odată cu el, încrederea în sine.

Despre noi

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Contactează-ne!