Cazul clinic 31:
Punți fixe metalo-ceramice

14 Martie 2015 • Punți dentareProtetică

Pacientul, în vârstă de 51 de ani, s-a prezentat la cabinet din motive estetice și functionale, dar mai ales din cauza durerilor insuportabile ale dinților. După stabilirea planului de tratament, am hotărât împreună cu pacientul reconstrucția cu ajutorul a două lucrari fixe (punți) metalo-ceramice (D'sign), astfel refacându-se atat ocluzia (mușcătura) corecta, cât și aspectul fizionomic. Cazul a fost cu atât mai dificil, cu cât s-a lucrat “contra cronometru”, lucrarea fiind gata în doar 3 săptămâni.

Punți fixe metalo-ceramicePunți fixe metalo-ceramice

Punți fixe metalo-ceramice D'sign

Punțile dentare reprezintă acele lucrări protetice menite să înlocuiască unul sau mai mulți dinți lipsă. Punțile dentare pot fi “sprijinite”pe dinții naturali sau pe implanturi dentare și pot fi realizate din porțelan pe mai multe tipuri de suporturi (Remanium Cr-Ni; Aur Paladiu Au-Pd; Aur Platinat Au-Pt; Zirconiu Zr), precum și în întregime din porțelan (ceramică) sau bazate pe rășini, astfel încât să se obțină cele mai bune rezultate pentru pacient.

Dacă ai o problemă sau nelămurire despre punè›i dentare te rugăm sa ne contactezi pentru a stabili o consultație, un plan de tratament sau alte detalii suplimentare.

Pentru servicii stomatologice similare în categoria Protetică consulta lista completa de servicii de stomatologie. Pentru costuri si preturi punè›i dentare, consulta lista completa de preturi si servicii de proteticäƒ.


Punți dentareCazuri →

Alături de colaboratorii mei și o echipa profesionistă de tehnicieni orice zâmbet poate fi recâștigat. Și, odată cu el, încrederea în sine.

Despre noi

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Contactează-ne!