Cazul clinic 33:
Lucrare fixă din ceramică și coroane metalo-ceramice

17 Septembrie 2015 • Coroane dentare metalo-ceramiceProtetică

Pacienta, în vârstă de 27 de ani, s-a prezentat în cabinet din motive estetice. Cazul a fost o adevărată provocare întrucât pacienta avea un dinte lipsă în zona frontală superioară. Pacienta și-a dorit un zâmbet perfect și a optat pentru o lucrare fixă din ceramică pe zirconiu în zona frontala si coroane metalo-ceramice in zonele laterale. Cazul nu a fost deloc unul ușor deoarece spațiul în zona frontală era limitat - pentru o lucrare corectă atât functional cât și estetic a fost nevoie de o preparare foarte atentă a bonturilor protetice și de o amprentă perfectă.

Lucrare fixă din ceramică și coroane metalo-ceramiceLucrare fixă din ceramică și coroane metalo-ceramice

Lucrare fixă din ceramică și coroane metalo-ceramice

Coroanele dentare au scopul de a readuce la forma naturală și la starea de normală funcționare, un dinte deteriorat.

Dacă ai o problemă sau nelămurire despre coroane dentare metalo-ceramice te rugăm sa ne contactezi pentru a stabili o consultație, un plan de tratament sau alte detalii suplimentare.

Pentru servicii stomatologice similare în categoria Protetică consulta lista completa de servicii de stomatologie. Pentru costuri si preturi coroane dentare metalo-ceramice, consulta lista completa de preturi si servicii de protetică.


Coroane dentare metalo-ceramiceCazuri →

Alături de colaboratorii mei și o echipa profesionistă de tehnicieni orice zâmbet poate fi recâștigat. Și, odată cu el, încrederea în sine.

Despre noi

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Contactează-ne!