Cazul clinic 17:
Implanturi și punte fixă metalo-ceramică

18 August 2014 • Implant dentarImplantologie

Pacienta s-a prezentat atât din motive estetice, dar mai ales funcționale. Întrucât pacienta a refuzat categoric varianta protezei mobilizabile, variantă propusă de mai mulți medici care o consultaseră anterior, am hotărât să alegem varianta inserării a 8 implanturi dentare (Alpha-Bio). După perioada de osteointegrare am protezat cu o punte fixă metalo-ceramică (Ivoclar D'sign).

Implanturi și punte fixă metalo-ceramicăImplanturi și punte fixă metalo-ceramică

Implanturi și punte fixă metalo-ceramică

Implantul dentar reprezintă un "șurub", de dimensiunea dinților naturali realizat din titan - un metal 100% biocompatibil cu țesuturile umane. Implantul dentar va înlocui un dinte (sau mai mulți) care a fost pierdut în urma unei extracții sau a altor complicații.

Dacă ai o problemă sau nelămurire despre implanturi dentare te rugăm sa ne contactezi pentru a stabili o consultație, un plan de tratament sau alte detalii suplimentare.

Pentru servicii stomatologice similare în categoria Implantologie consulta lista completa de servicii de stomatologie. Pentru costuri si preturi implanturi dentare, consulta lista completa de preturi si servicii de implantologie.


Implant dentarCazuri →

Alături de colaboratorii mei și o echipa profesionistă de tehnicieni orice zâmbet poate fi recâștigat. Și, odată cu el, încrederea în sine.

Despre noi

Dorești sfaturi, informații suplimentare și detalii despre serviciile noastre? Solicită o consultație gratuită.

Contactează-ne!